Beşiktaş

3 Dakikada Mekan: İSTTOO, Beşiktaş- İstanbul

Sizde otel restoranlara karşı ön yargısı olanlardan mısınız? Onlardan olmayın :) Bir kere 1. sınıf servis alırsınız, mutfakları her zaman diğerlerinden daha hijyeniktir ve iyi şeflerle çalışırlar. ”Ama pahalı diye korkuyoruz!” diyebilirsiniz. İşte bugün burada buna çare bulacağız. Haydi İstToo‘ya gidelim.


!!DİKKAT!!

Peşinen güzel bir de haber verelim, Harbiyiyorum izleyicilerine ÖZEL ayrıcalık: IST TOO‘nun Fransız Executive Chef’i Olivier Pistre‘nin elinden çıkan tablo gibi yemekler %30 indirimle sizi bekliyor.

Reztoran.com üzerinden yapacağınız rezervasyonlarda tüm hesap üzerinden %30 İNDİRİM var. Rezervasyon linki için buradan buyrun. Aşağıdaki kupon kodunuzu da rezervasyonunuzu tamamlarken eklemeyi unutmayın. (Kampanya 15 Eylül 2016’ya kadar geçerlidir.)

ÖZEL KUPON KODUNUZ: O47Z3Z


yaz_sebzeli_caponata

ISTTOO’da Ne Yenir, Ne İçilir?

  • Pide, kebap, organik tavuk, taze balık… Daha önce Michelin yıldızlı restoranda çalışmış şefin elinden ne dilerseniz.
  • Fransız ve Akdeniz mutfağı esintilerinden, Fransız ekolü sanat eseri tabaklardan favorimiz, Yaz Sebzeli ”Caponata”. Tam bir tablo.
  • Aynı zamanda dost- iş sohbetleri için ideal bir buluşma alanı; kahve-tatlı sohbetleri için de gidilesi.

izgara_organik_pilic

Neleri Beğendik?

  • Özenli tabakları, ferah ortamını ve çalışanlarının güler yüzünü beğendik.
  • Şef Olivier’in enerjisine ve profesyonelliğine şapka çıkardık.

chef_olivier_pistre

Neler Geliştirilebilir?

  • Şehrin en güzel lokasyonların birinde, böyle güzel ve profesyonel bir işi, hem iş yemekleri hem de özel davetler için daha geniş kitlelere ulaştırmaları şahane olur.

isttoo-olivier-pistre

Ne Kadar?

  • Fiyat/Performans epey yüksek.
  • Örnek verelim; Başlangıçlardan Yaz Sebezli Caponata 30, ana yemeklerden Izgara Organik Piliç (yeni dünya püresi, kabak rulosu, ricotta ve tavuk sos eşliğinde) 55 tl, Harbiyiyorum okuyucularına özel %30 indirimi de düşündüğümüzde gelsin keyifli yemek sofraları.

Adres: Sinan Paşa Mah. Hayrettin İskelesi No: 1 Beşiktaş
Hemen Şimdi Rezervasyon İçin:
Reztoran.com

Dobra Gül

Gittiği yerler kim olduğunu bilmez. Dobra dobra yazar. 7 kuşak Bolu Mengen'li. Sevdiğini çok sever, sevmediğinin üstünü çizer. Dikkat! Gerçek gurme! Mekanların korkulu rüyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir