ÇikolataEn İyilerLİSTELER

Türkiye’nin En İyi Butik Dubai Çikolatası Markaları

En çıtır kadayıflısından, en bol fıstıklısına Dubai Çikolatası yiyebileceğiniz en iyi adresler

Dubai’den çıktı, bir anda tüm dünyaya yayıldı. Sade yağ ile kavrulan kadayıf telleri antep fıstığı kremasıyla buluştu, çikolata arasına serildi, çıtır çikolatanın arasından akan yemyeşil şelaleler bir anda milyonlar satmaya başladı. işte size Dubai Çikolatası! Şimdilerde tüm Türkiye’ye yayılmakta, biz de en iyi ve butik üretimin peşine düştük ve listeledik.

1- Asuman Pastane, Moda

Moda’nın hep en kalabalık çikolata fenomeni Dubai çikolatası çılgınlığına kayıtsız kalamazdı ve geliştirdiği yeni ürünüyle işinin hakkını verdi. İri taneli antep fıstıklarıya kavrulan kavrulan kadayıf, yoğun krema ve eşsiz nefis Asuman Dubai çikolatası için kuyrukta beklemeye değer. Asuman Çikolata kalitesiyle üretilen Beyaz Çikolata ve Fıstık Ezmesi kaplı, %53 gerçek antep fıstığı dolgulu Kadayıflı Çikolata, fıstık severler için tezgahta yerini aldı. 190 gr. ambalajında 575 tl.

Asuman
Caferağa, Şair Nefi Sk. No:24/b, 34710 Kadıköy/İstanbul

2- Serez Gurme Dondurma, Bağdat Caddesi

Dondurmanın Türkiye’deki en iyi isimlerinden Serez, yine en iyi malzemeleri kullanarak Dubai Çikolatası akımına katıldı. Antep’in yörede ”kuş boku” olarak bilinen en iyi fıstıklar, gerçek Belçika çikolatası ve çıtır kadayıfla buluşmuş. Serez Gurme Dondurma Kalitesiyle, gerçek çıtır çıtır kadayıflı bol antep fıstığı ve sütlü çikolata 200 gr.lık paketinde 600 tl olarak satılıyor.

Serez Dondurmacısı
Caddebostan, Bağdat Cad. No: 311, 34728 Kadıköy/İstanbul

3- Şekerci Cafer Erol, Ortaköy

Rengarenk dükkanında yıllardır hepimizi mutlu eden şekerlemeci Cafer Erol’un çikolatası orijinaline gönderme yapan tarzda ebruli süslenmiş. Fıstığının kalitesi yüksek, çikolatasının şekeri kararında. Kırmızı ambalajında 75 gr. paketinde şu anda 385 tl. olarak satılıyor.

Şekerci Cafer Erol
Ortaköy, Dereboyu Cd. No:10/B, 34347 Beşiktaş/İstanbul

4- Kapicciiiinoo, Maçka

Dünyaca ünlü milli şöhretimiz Nusret, Dubai Çikolatasına kayıtsız kalamazdı. Maçka’daki havalı pastane-cafesi Kapicciiiinoo’da nefis Dubai Çikolatası sunmaya başladı. Fiyatı piyasayla aynı seviyede diyebiliriz. Nusret’in Dubai Çikolatası 160 gr. 480 tl. olarak satılıyor.

Kapicciiiinoo
Harbiye, Maçka Palas, Maçka Cd. No: 33/C, 34367 Şişli/İstanbul

5- Chocolate Sarayı, Beşiktaş

Butik çikolata üreticileri denince ilk akla gelen isimlerden Chocolate Sarayı, Dubai Çikolatasının önemli üreticilerinden biri olmaya aday. fıstık kremasını da özel kavanzolarda satışa sunmaya başlamışlar. Oldukça rağbet görüyor ve talebe zor yetişdiklerini söylüyorlar.

Chocolate Sarayı
Türkali, Ihlamurdere Cd. No:104, 34357 Beşiktaş/İstanbul

6- Noxus

Noxus Chocolate Workshop, Türkiye’de pişmiş, çikolata işinde orijinalliğini kanıtlamış bir atölyeyiz diye iddiali bir söylemle sektörde yer alıyor. Dubai çikolatasının sütlü ve bitter iki çeşitle sunuyorlar. Ekim 2024 sonu itibariyle 200 gr. Dubai Çikolatasının satış fiyatı 600 tl.

Noxus
Bostancı mah. Bahçelerarası sok. No:3/A Kadıköy/İstanbul

7- Comfy, Caddebostan

Dışı özel Belçika Çikolatası, içi Çıtır Tel Kadayıf ve Antep Fıstığının birleşimiyle Dubai Çikolatası Comfy’de de denenebilir. 8 farklı çeşidiyle ürüne farklılık getiren markaların başında geliyor.

Comfy
Caddebostan, Köşk Sk. No: 4 A Şaşkınbakkal, 34728 Kadıköy/İstanbul

9- Mosso Çikolata

Dubai Çikolatasında Antep Fıstığı oranı en az %70 diyerek iddialı bir ürünle yarışa katılan butik çikolata üretici Mosso Çikolata. 220 gr. 500 tl olarak sadece online olarak satışta.

Mosso Çikolata
https://mossocikolata.com/belcika-cikolatali-dubai-cikolatasi

10- Süleymaniye Çikolatacısı, Fatih

Çikolatalarının dünyanın en kaliteli çikolata ham maddeleri kullanılarak en seçkin ve özgün tariflerimizle üretilmiştir iddiasıyla üretimlerini aralıksız sürdürüyorlar. 200 gramlık paketlerdeki Dubai Çikolatasının Ekim 2024 itibariyle 450 tl olarak satışta bulunuyor.

Süleymaniye Çikolatacısı
Kalenderhane mah. 16 Mart Şehitler Cad. No 9 Vezneciler-Fatih/ İstanbul

Dobra Gül

Gittiği yerler kim olduğunu bilmez. Dobra dobra yazar. 7 kuşak Bolu Mengen'li. Sevdiğini çok sever, sevmediğinin üstünü çizer. Dikkat! Gerçek gurme! Mekanların korkulu rüyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir