Gurme Haber

28 Mayıs Dünya Burger Gününü Gabrielle Sponza ile Kutladık

28 Mayıs Dünya Burger Günü’nü, Hellmann’s ile doyasıya burger yiyerek kutladık. :)

burger-day-3

Etkinlik kapsamında Gabriele Sponza birbirinden güzel soslar yaptı, en sevilen burger mekanlarında kutlanan Hellmann’s Burger Day‘de tüm burger severlerle birlikte keyifli ve bol lezzetli bir gün geçirdik.

burger-day-6

Burgerleriyle öne çıkan Any Arnavutköy; Dünya Burger Günü’ne özel olarak mini burgerleri, bol bol patates kızartmaları eşliğinde burgerseverlere ikram etti.

burger-day-8

burger-day-7

Any’de düzenlenen “Sauce LAB” bölümünde ise, ünlü şef Gabriele Sponza çok sayıda davetli, sektör profesyoneli ve basının katılımı ile renkli bir workshop gerçekleştirdi. Hellmann’s‘ın sevilen soslarına farklı malzemelerle yorum katarak 12 farklı sos çeşidi hazırlayan ünlü şef, sos tariflerini ve sırlarını bizlerle paylaştı.

burger-day-2

Hellmann’s’ın nefis soslarıyla kutlanan Hellmann’s Burger Day’de, burger tutkunları için; Burger House, Burger Lab, Bosjnak Karaköy, Heisenberg, Ragione, Black Angus, Gran ve Daily Dana Caddebostan’da güne özel indirimlerin yanı sıra sürpriz etkinlikler de düzenlendi. Karaköy Burger Lab’de gerçekleşen Burger Savaşları’nın ön elemesi bu sürpriz etkinliklerin en heyecanlılarındandı. Ön elemede sosyal medyada en çok like alan burgerin sahibi Özcan Ergin Sevsay hazırladığı özel burger ile “yılın sosyal burgeri” seçilerek 1 Haziran’da Zorlu’da yapılacak -jürisinde de bulunacağımız- finale katılmaya hak kazandı.

burger-day-5

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir