Restoran Hakkında

mantigo-besiktas
₺0,00
0 0 Reviews

MantıGo, Beşiktaş

mantı, mantıgo

Beş çeşit mantı, sekiz çeşit sos ve onlarca damak zevkinize özel mantı varyasyonu sunan, yeni nesil, hızlı ve lezzetli bir mantı keyif için ideal bir adres, MantıGo, Beşiktaş. Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden mantıyı yine en sevilen ve özelleştirilmiş halleriyle sunuyorlar.

Etli, ıspanaklı, mercimekli, patatesli ve bal kabaklı ana hamur çeşitlerine, cacıklı, pestolu ya da çedar peynirli soslarla yeni ve rafine bir mantı deneyimi sunuyorlar. Üstüne sunulan toppinglerde de çıtır nohut, parmesan peyniri ile kendi mantınızı kendiniz yaratıp, özel lezzetler ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Yeni nesil mantının yeni adresi de diyebileceğimiz mekanda bizim favorilerimiz, menüde ''anne türk baba italyan'' ve '' bulky pikachu''oldu. İlkinde etli haşlanmış mantı üstüne napoliten domates sos ve yoğurt, diğerinde ise patates dolgulu mantı üstüne çedar sos çok yakışmış. Menüdeki ''kara şimşek'' ise mercimeği mantıya bu kadar iyi uyarlanabilirdi dedirten cinsten.

Mekan çok şirin ve keyifli. Servis hızlı ve güler yüzlü. Öğrencilerin, gençlerin ve mantı sever hemen herkesin favorisi olmaya aday, MantıGo Beşiktaş.

Etiketler

Lokasyon

İletişim Bilgileri

Adres
Türkali Mah. Mecit Ali Sk. No:14/D, 34357 Beşiktaş/İstanbul
Telefon
Sosyal Medya Hesapları

MantıGo, Beşiktaş 0 reviews

Write Your Review

There are no reviews yet.

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *