Gastro Kitap

Bizzat Mangal Olan Kitap: Barbekü İncili

Brezilyalı bir reklam ajansı Brezilyalıların barbekü yapma tutkusunu kreatif bir işle ön plana çıkarmak istemiş ve bu yüzden “Barbekü İncili” isimli bir kitap ortaya çıkarmış.

Barbekü İncili mangal yapmak isteyen herkese ihtiyacı olan donanımı sağlayan bir kitap. JWT Brasil tarafından mutfak ekipmanları satan Tramontina için geliştirilen ürün 3 bölümden oluşuyor.

Birinci bölümde elinizde kıvırarak kullanabileğiniz kağıt kömür ayrıca ateşi kuvvetlendirmek için çıra işlevi gören sayfalar bulunmakta. Birinci bölümün sonunda ise yaktığınız mangal ateşini harlamak için gerekli olan ve fan görevi gören yelpazeniz de mevut.

İkinci bölümde pişirdiğiniz etleri ve sebzeleri koyabileceğiniz folyo, bıçaklarınızı bilemeniz için özel bir sayfa ve tuza dönüşebilen bir sayfa ihtiva etmekte. Son bölümde ise servis sehpası ve mangalınızı temizlemenizi için gerekli olan temizlik gereçleri mevcut. Unutmadan kitabın ön ve arka kapağı ise kesme tahtası olarak kullanılabiliyor.

Set elbette uzman bir şef için olmasa da barbekü/mangal yapmak isteyen kişilere iş başında öğrenme ve uygulama tecrübesi sunuyor.

Türkiye’deki Steakhouse ve Burgerciler‘den de tanıtım ve pazarlama anlamında böyle yaratıcı fikirler görebilmeyi umut ediyoruz.

Tanıtım videosu aşağıda;

Barbekü İncili – Bu Kitap Mangal Oluyor | izlesene.com

Sego Alfredo

Sego Alfredo Gonzales - Meksika doğumlu, 15 yıldır Türkiye'de yaşayan yeme-içme tutkunu bir expat. Harbiyiyorum.com'da yeme-içme haberleri ve fazlası ondan sorulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir