Gurme Haber

Sultanet.com Açıldı!

Ankara menşeili, 1973 yılından bu yana et ve et ürünleri işleme üzerine uzman bir kuruluş olan Sultan Et, bugün online ticaret sitesi Sultanet.com’u hayata geçirdi.

Hayırlı ve bereketli olsun…

Özellikle piyasada başarılı sucukları ve çok satan kavurması ile tanıdığımız Sultan Et‘in bundan böyle tüm ürün gamına Sultanet.com web sitesinden bir kaç tıkla ulaşabiliyor ve sipariş verebiliyor olacağız.

sultan et kangal sucuk

Soğuk zinciri bozmadan en kısa sürede adresinize teslim garanti eden Sultan Et’in web sitesinde şu anda üç ana kategori altında ürün satışı gerçekleşmekte.

Bunlar; Kırmızı Et Şarküteri, Taze Et Grubu ve Piliç Şarküteri

Kırmızı Et Şarküteri grubunda; Sucuk, Pastırma, Kavurma, Salam, Sosis, Füme Et, Taze Et grubunda; Köfte ve Taze Et, Piliç Şarküteri Grubunda ise Piliç Sucuk, Piliç Salam ve Piliç Sosis alt kategorileri altında ürünler satışta.

Biz hemen bir deneme siparişi verdik. Gerçekten üyelik bile gerektirmeden kolayca siparişinizi verebiliyorsunuz. Sitenin arayüzü gayet sade ve anlaşılır; ayrıca online olarak bir müşteri temsilcisi sürekli size yardım için bekliyor.

sultan et kavurma

Şu anda Sultan Et Kavurma; sektörde en çok sevilen ve tüketilen kavurma olarak rağbet görüyor. Ayrıca bizim diğer bir favorimiz de çemeni sıyrılmış pastırması ve füme eti.

Sitede açılışa ve Ramazan’a özel tüm ürünlerde %50’ye varan indirimler var. Bakalım siparişimiz bize nasıl ulaşacak? İlerleyen günlerde görüşlerimizi paylaşacağız…

Sitede ürün gamına eklenen yeni ürünleri biz de takipte olacağız…

Hande Urgancıoğlu Kardaş

Seyahat etmek, yeni yerler ve lezzetler keşfetmek, gittiğim yerlerden anılar biriktirip dönmek en keyif aldığım şeyler arasında. Harbiyiyorum'da da bunun için yazmaya başladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir