Gurme HaberVideo

Kızarmış Ekmeğinize Selfie Alır mıydınız?

Selfie’li Tostlar!

Selfie çılgınlığına bir yenisi daha eklendi, selfie tost :) Hayırlı, uğurlu olsun…

ABD’den Vermont Novelty Toaster şirketi V for Vendetta, Barack Obama, Che Guevera ve Bitcoin için yakın zamanda yaptığı özel ekmek kızartması makinelerini yeni bir boyuta taşıdı ve kişiye özel, selfie ekmek kızartma makinelerini üretip, 75 dolara satışa çıkardı.

Selfie’li Kızarmış Ekmek Nasıl Yapılıyor?

Önce kişi tost ekmeğinde görmek istediği selfie’yi çekip, Vermont Novelty Toaster şirketi ile temasa geçiyor. Sonra “Ben bu tost makinesini istiyorum.” diyor. Vermont Novelty de resmi bilgisayara aktarıp ısınma noktalarını belirliyor. Daha sonra bu ısınma noktaları, yüksek ısı veren plazmalar kullanılarak birkaç dakikada metal üzerine işleniyor. Sonra da plaka temizlenip, cilalanıyor ve plakalar hazır hale getiriliyor.

Hazırlanan iki plaka tost makinesine yerleştiriliyor. Ortasına da ekmek konuluyor. Makine çalıştırılınca da kişiye özel selfieli kızarmış ekmekler sahiplerine kavuşuyor. Ta Ta!

Kişiye özel demişken, gerçekten kişiye özel bir selfie tost makinesi bu… Bu arada makine sadece bir tek kişinin “Selfie“si için tasarlanmış. Tüm aile selfieli kızarmış ekmek isterseniz sonuç hüsran olabilir. Bu yüzden herkese birer adet almanız gerekiyor ki onu koyacak mutfağı nerden bulursunuz, bilemem :)


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir