En İyilerLİSTELERNEREDEN ALALIM

Türkiye’nin En İyi 7 Döküm Tava ve Tencere Markası

Türkiye’de Satıştaki En İyi 7 Döküm Tava ve Tencere Markası

Döküm tava ve tencere denince bir durmak lazım. Nasıl oluyor da, eti, sebzesi, menemeni ve dahi her bir yemek döküm tava ve tencerelerde daha lezzetli oluyor? Bunun sırrı kimyada saklı, ısıyı geç absorbe edip, pişen ürüne direkt geçirmesi ve döküm malzemenin geç soğuması. Bu sayede gıda ürünün suyu, besin değeri ve nefaseti içinde saklı kalıyor. Piyasada çok fazla marka yok.

Mutfağınızda döküm tava ve tencerelere yer açın, zira bir kere bunlarda pişen yemeği yedikten sonra başka ürün kullanmak istemeyebilirsiniz. İşte döküm tava ve tencerenin en iyi 7 markası.

1- Lava Yuvarlak Izgara Tava

Lava, Eskişehirli başarılı bir marka. Bu sektörün ilklerinden. Lava’nın yuvarlak ve oluklu bu döküm demir tavası et ürünleri için birebir denebilir. Her mutfakta mutlaka bulunmalı.

Lava Yuvarlak Izgara Tava Çap 32 cm

2- Lava 22 cm. Döküm Tencere Damlacık Efektli Özel Kapak

Evet yine Lava, çünkü bu boy bir tencereyi mutfağınızda her türlü sulu yemek, pilav, yahni, kızartma işlemleri için gözü kapalı kullanabilirsiniz. Damlacık efekti ile ısı iletişimini tencere içinde maksimize ediyor. 3 kat emaye kaplama, 2 kez fırınlamasıyla oldukça sağlam ve tercih edilen bir ürün.

3- Hecha Döküm Düz Yuvarlak Tava 28 cm Mat Siyah

İşte evladiyelik bir ürün daha. Hecha’nın bu ürününü bir kere alıyorsunuz ve ömür boyu kullanıyorsunuz. Hatta sizden sonraki jenerasyonlar da kullanıyor. Emaye kaplaması, en üst kaliteli döküm demiriyle fiyatının hakkını verenlerden.

Hecha Döküm Düz Yuvarlak Tava 28 cm Mat Siyah

4- Schafer Famos Yanmaz Yapışmaz Döküm Tava

20 ve 28 cm lik 2 ayrı parçadan oluşan tava seti en kullanışlı ve uygun seçeneklerden biri. Fiyat/performans olarak da oldukça başarılı bir seçenek.

Schafer Famos Yanmaz Yapışmaz 2 Parça Granit Döküm Tava Seti

5- Cansuyu Kale Döküm Gözleme Tavası

36 cm. çapı ve granit kaplamasıyla oldukça kullanışlı bir seçenek. Gözleme, köfte, et, balık her şeyi sağlıkla pişirebilirsiniz.

6- Emsan Yeni Tost Grill

İsmi tost grill ama marifeti bir tava kadar. 24. cm. ve çift taraflı dökümde her türlü tostun yanısıra tüm ızgaralarınızı da gönül rahatlığıyla hazırlayabilirsiniz.

Emsan Yeni Tost Grill

7- Essenso 20 cm Döküm Sahan

20 cm. döküm yumurta sahanı, sınıfının en iyilerinden. Kahvaltı sofralarının en çok kullanılan sahanı olacak.

Essenso 20 cm Döküm Sahan

Dobra Gül

Gittiği yerler kim olduğunu bilmez. Dobra dobra yazar. 7 kuşak Bolu Mengen'li. Sevdiğini çok sever, sevmediğinin üstünü çizer. Dikkat! Gerçek gurme! Mekanların korkulu rüyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir