Gurme HaberGURME NOTLARIVideo

Yeni YouTube Formatımız “Yiyecek-İçecek Fabrikaları” İlk Bölümü İle Yayında!

HarbiYiyorum olarak dijital yeme-içme yayıncılığında bir ilki daha gerçekleştirdik. Sadece fabrika ve üretim tesislerindeki süreçlerin nasıl olduğunu anlatan “Yiyecek-İçecek Fabrikaları” nın ilk bölümü “Türkiye’nin İlk ve Tek Beluga Havyar Fabrikası” HarbiYiyorum Youtube kanalımızda yayında.

Bu bölümde Adana’da iki ayrı yerde Mersin Balığı üretim çiftliği bulunan Royal Caviar‘ın yöneticisi Aslıhan Özkan ile Türkiye’de Mersin Balığı yetiştiriciliği ve havyar üretimine dair tüm bilgileri aldık. Bunan sonra farklı üretim tesislerinin yetkilileri ile yapacağımız belgesel tadındaki bu seriyi özellikle konu hakkında bilgi almak isteyen kişilerin, öğrencilerin ve meraklılarının ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

Yapım ve yönetmenliğini Salih Seçkin Sevinç’in yaptığı “Yiyecek-İçecek Fabrikaları” Türkiye genelinde tüm yeme-içme fabrikalarındaki üretimiler hakkında uzmanlarından detaylı bilgiler alarak ve bize üretim yerlerinden detaylar göstererek ilerlemeye devam edecek.

İlk Bölümü HarbiYiyorum Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Eğer sizin de “Gıda” üzerine bir fabrikanız ya da üretim tesisiniz var ise bize [email protected]‘dan ulaşabilirsiniz.

Bu yeni formatımıza sponsor olmak isterseniz bize [email protected]’dan ya da 0541 587 87 87 no’lu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Aşağıda videoyu yazının içine gömdük. Bu tip videoların devamının gelmesi için videoyu YouTube’da beğenip, kanalımıza abone olmanız çok önemli.

En yeni lezzet içerikli videolarımızdan haberdar olmak için HarbiYiyorum Youtube Kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Salih Seckin Sevinc

Harbiyiyorum.com kurucusu ve yazarı. 2009'dan beri yeme-içme üzerine keşifler yapıyor. Araştırıyor, yiyor, içiyor, videolar/fotoğraflar çekiyor, düşünüyor ve yazıyor. 2021 - "Ruhani" (Roman) 2018- "Ölüm Yolcusu Abdülüver'in Tuhaf Seyahatleri" (Roman) 2016 - "Harbi Yiyorum - Türkiye'de Harbiden Nerede Ne Yenir?" (Yemek Kitabı) 2015 - "Her Şeyin Başı Blog" (İş Kitabı) 2014 - "Social Media for Real" (İngilizce İş Kitabı) 2012 - "Pazarlama İletişiminde Sosyal Medya" (İş Kitabı) kitaplarının yazarı. 2018'den bu yana ODA TV "Lezzet Peşinde" köşe yazarı, Eylül 2019'da KRT'de "Harbi Yiyorum" programını hazırlayıp sundu. Şu anda "Nerede Ne Yenir?" cümlesinin altını doldurmaya ve lezzet keşiflerini/öğrendiklerini size aktarmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir