Diğer ListelerNEREDEN ALALIM

En İyi 7 Sevgililer Günü Hediyesi

En Lezzetli Anlar İçin Sevgiliye Alınacak En Güzel ve En Yaratıcı 7 Hediye Önerisi

Sevgililer günü burnumuzun hemen dibinde. Sevgili olmak bir yana dursun; kendisine “Sevgili” diye seslendiğiniz bir sevgiliniz var ise eğer, ona bir hediye almak işin en önemli, en zor yanlarından biri. İşte bu Sevgililer Günü için biz internette gezinirken, sizler için listeler yaparken gözümüze çarpan ve “Evet, işte sevgiliye bu güzel hediye olur.” dediğimiz bir seçki hazırladık.

İşte Harbiyiyorum seçimiyle yemeyi, içmeyi seven boğazına düşkün sevgiliniz için seçtiğimiz En iyi 7 Sevgililer Günü Hediyesi

1- Nutella 3 kg. Özel Tasarım Parti Kavanozu

Az mutluluk yoktur, az Nutella vardır. İşte bu 3kg’lık seri, özel anları birlikte kutlamak veya sevdiklerinize hediye etmek için tasarlandı. Bittiğinde, Nutella® 3kg Parti Kavanozu tüm yaratıcı geri dönüşüm fikirlerinizi içerecek kadar büyüktür! 3kg’lık Nutella ® Parti Kavanozunuzu tek tıkla satın alın.

2- Kek Kalıpları, EMSAN

Sevgilinize en süslü ve pofidik kekleri yapması için böyle yaratıcı bir tasarım kek kalıbı almak hiç fena bir hediye fikri değildir. Aynı kalıptan 4 ayrı şekilden çıkacak nefis kekleri paylaşma keyfi ayrı. Bizden söylemesi. Hemen Satın AL!

3- Türk Kahvesi Makinası, ARZUM OKKA

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varsa işte o kahveler bu makinalarda yapılır. Yanına 2 kahve fincanı eklemek de iyi bir fikir olabilir. Satın almak için tıklayın.

4- Tost Makinası, Bernardo Ruby Kırmızı

Şık tasarımı ve yüksek kalitesi ile en güzel tostları sevgilinizle bununla yapabilirsiniz. Kırmızı rengi ayrı güzel. Satın almak için tıklayın.

5- Döküm Tencere, Lava

Şef adayı sevgililere, mutfağı seven sevgililere… En güzel hediye evladiyelik bir döküm tencere denebilir. İşte en iyilerinden biri. Sevgilinize kırmızı bu güzelliği hemen hediye etmek için tıklayın.

6- Çikolata Fondü Seti, Kahve Dünyası

Çikolatasız Sevgililer Günü olur mu? Evde de erimiş çikolata, muz ve çilek üçlüsünün keyfi için fondü seti iyi bir fikir. Çikolata aşkını evde de yaşamak için tıklayın.

7- Şarjlı Smootier, Xiaomi

Sevgilisinin sağlığını düşünenlere iyi bir fikir. Dakikasında smoothie hazırlamak ve yanınızda götürmek çok kolay. Erkekler, kızlara alın bunu, sevecekler. Hemen AL!

Dobra Gül

Gittiği yerler kim olduğunu bilmez. Dobra dobra yazar. 7 kuşak Bolu Mengen'li. Sevdiğini çok sever, sevmediğinin üstünü çizer. Dikkat! Gerçek gurme! Mekanların korkulu rüyası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir