Gurme Haber

BİM 23 Mart Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu

BİM’de bu hafta atıştırmalık şenliği var desek yeridir. Bir kaç haftadır pek gurme ürün gelmiyordu ama bu hafta afişler pek bir renkli.

Hangi birinden başlasam bilemiyorum ama sanırım önceliği GOLD çikolataya vereceğim. Antep fıstıklı karamelize beyaz çikolatayı bu ara sık sık görüyorum ama henüz tatma fırsatım olmadı. Hem güzel olacakmış gibi geliyor hem de acımsı bir tat ile de karşılaşabilirmişim gibi bir his var.

Görüntüsü ile yer fıstığı bombardımanına tutulmuş izlenimi veren ama hayaller hayatlar ikilemiyle bizleri baş başa bırakan Eti Canga da gelmiş bu hafta BİM’e.

Bu iki çikolata da denemek isteyenler için heyecan uyandırır gibi duruyor ama asıl değişik ürünler afiş ortasına alınmış zaten. Tasarımcılar bu işi biliyorlar.

Hollanda menşeili Hellema markasının üç ürünü bu hafta BİM’de! Çilekli yoğurlu bisküvi, karamelli çikolatalı kurabiye ve limon aromalı bar. Yoğurdun ekşimsiliği ile çileğin birleşimini hep çok sevmişimdir. Bunun da güzel olacağını tahmin ediyorum. Limonlu pop kek severlerin de limon aromalı bardan beklentilerinin yüksek olacağını düşünüyorum. Alıp denenebilir hepsi de, karamel ve çikolatalı kurabiyeye zaten bir şey demiyorum.

Hellema ürünlerinin hemen altında üç ayrı çeşit kurabiye bizlere göz kırpıyor, ne var canım klasik kurabiye diyebilirsiniz doğru ama içlerinden bir tanesi yulaflı hindistan cevizli. Yulaflı kurabiye ile karşılaşmak pek sık rastladığımız bir durum değil. Glutensiz olduğunu hiç sanmıyorum ama yine de değişik duruyor, belki denenebilir.

Kurabiyelerin hemen altında GOFRİK var. Artık her hafta getiriyor sanırım, bari sürekli ürün yapsınlar da biz de rahatlayalım onlar da rahatlasın.

Bunların haricinde ETİMEK severler için üçlü paket yapmışlar. Üstüne labneyi sür sür ye diyorlar herhalde. Tek paketinin fiyatı ile üçlü paket fiyatının karşılaştırmasını da yapmak lazım tabi.

Diğer BİM yazılarımız:
BİM 23 Şubat Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu
BİM 9 Şubat Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu
BİM 26 Ocak Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu
BİM 5 Ocak Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu
BİM 29 Aralık Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu
BİM 22 Aralık Aktüel Gurme Ürünler Kataloğu

*Yayına giren videolarımızdan haberdar olmak için Harbi Yiyorum Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir