En İyilerLİSTELER

Bartın Amasra Nerede Ne Yenir? En İyi 11 Restoran + Bonus Mekanlar

Hayatımızda daha önce gitmediğimiz ve radarımıza hiç girmemiş bir il: Bartın. Amasra ise onun sahile açılan büyüleyici ilçesi. Hatta Bartın’ın doğurduğu yazlık beldesi demek daha doğru olur. Lakin işte bir gün sabah vakti ansızın Bartın’a doğru İstanbul’dan arabamızı sürmeye başladık ve yaklaşık 6 saatlik bir yolculuğun sonunda Bartın’a vardık. Bu yazımızıda size Bartın, dolayısı ile Amasra’da nerede ne yemeniz gerektiğini ve Bartın’ın en iyi restoranlarını detaylı bir rehber olarak yazacağız.

Bizim için Bartın ve Amasra seyahatimiz çok keyifli geçti. Umarız sizlerin de öyle geçer. Yazımızın sonunda Bartın ve Amasra’da nerede ne yenir üzerine çektiğimiz vlogu da izlemeyi unutmayın. Kim bilir belki bu yıl her yaz gittiğiniz klasik rotalardan vazgeçer ve bir fırsatta Karadeniz’in yükselen illeri Bartın ve Amasra’ya verirsiniz.

Yazımızda önce Bartın’a özgü lezzetlerden ve o bahsettiğimiz lezzetleri nerelerde bulabileceğinizden bahsedeceğiz. Daha sonra ise gidip tecrübe ettiğimiz en iyi restoranları alt alta yazacağız. Bazı restoranları detaylı biçimde inceledik ve yazdık. Onları da ilgili bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Not: Bu ücretli bir tanıtım yazısı değildir. Bir rehberdir. Bu seyahatta gidip yediğimiz her yerin harcamasını kendi cebimizden yaptık. Ama mekan isimleri geçtiği için Ticaret Bakanlığı tarafından bu yazı reklam olarak addedilebilir. Bu yüzden bu notu düşmeyi uygun bulduk. Restoranların sıralaması ise bir emsal teşkil etmemektedir. Afiyet olsun.

Bartın, Ağustos 2024 – Bartın Amasra Ne Yenir? – Harbiyiyorum.com

Bartın’da Ne Yenir?

Amasra Salatası – Çok Katmanlı Sanat Eseri

Bizim en çok aklımızda kalan yemeklerden biri. Bir salata nasıl bu kadar farklı olabilir ki diye sorabilirsiniz. Lakin oluyor. Katman katman bir salata bu. Bir salata için 27 farklı çeşit malzeme kullanılıyor. Ama buna rağmen epeyce de tertipli. Süslü mü süslü. Bize en tuhaf içeriği turşu ve sirkesi gelmişti. Klasik salatalarımızın limon ve zeytinyağına Amasra salatasında bir de sirke olmazsa olmaz oluyor. Katman katman dedik ya hani, örneğin bir Amasra salatasında en altta marul, soğan, maydanoz, roka, semizotu, taze soğan, havuç rendesi ve turşu (evet kornişon turşu) üstünde de çiçek şeklinde havuçlar, turplar… Yani adeta sanat eseri. Gerçekten kendine has karakteri olan bir salata ile karşı karşıyayız.

Bartın ve Amasra’da birçok restoranda bu özel salatayı yiyebilirsiniz ama biz Bartın-Amasra yolu üzerindeki Recep’in Yeri Et Mangal ile Amasra’daki balıkçı Mustafa Amca’nın Yeri‘nde en iyi örneklerini yedik.

Amasra Salatası

Amasra Pidesi – Amasra Salatasının Pide Hali

Domatesi biberi ve maydanozu bol, sebzeli bir pide Amasra Pidesi. İçinde et de var diyorlar hama hayvansal olan tek şey kaşar peyniri idi. Öyle ahım şahım bir özelliği yok ama işte salatası meşhur olunca muhtemelen böyle bir pide de icat edilmiş. Uzunmalasına, kalın hamurlu bir Karadeniz pidesi. Amasra’da Karadeniz pidecilerinin olduğu bir sokak var. O sokakta her yerde yiyebilirsiniz. Ama bizim tavsiyemiz orada herkesin işaret ettiği Karadeniz Pide Haydar Usta.

Amasra Pidesi – Bartın Amasra Ne Yenir?

Çöven Ekmeği – Patentli Lezzet

Hem mısır unu hem de normal un ile yapılan ve ekşi maya ile fermante edilen Bartın Çöven Ekmeği 10 Mart 2022 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmiş ve coğrafi işaret alınmış sadece Bartın’a has bir ekmek türü. Çöven ismi ekmeğin kalıbı olan tavanın isminden geliyor. Bartın ve Amasra’da fırınlarda bulabilirsiniz. Biz Amasra’daki Ekmek Teknesi isimli fırında bu ekmeği bulduk. Bartınlıların “Dört gün dışarıda dursa bayatlamaz, hala fermante olmaya devam eder” dedikleri bir ekmek. Bartın’a gidince mutlaka tadına bakmalısınız.

Çöven Ekmeği – Bartın Amasra Ne Yenir?

Şap Şap Köftesi – Bartınlıların Yüreklerini Şap Şap Ettiren Köfte

Şap şap köftesi bildiğiniz kasap köftesi aslında. Internette dana ve kuzu kıyması karışık yapılıyor şeklinde tarifler olsa da biz Recep’in Yeri Et Mangal’da ızgaranın başındaki ustaya sorduğumuzda %100 dana eti ve tuz kullandıklarını söyledi. Bolca yoğuruyorlarmış. Ayrıca elde köftelere şekil verirken şap şap diye ses çıkardığı için şap şap köftesi ismini aldığını söylediler. Recep’in Yeri Et Mangal ve Gürgenpınarı Kasap Erdal Et Mangal Bartın’da Şap Şap köftesi yiyebileceğiniz iki öne çıkan restoran.

Şap Şap Köfte – Bartın Amasra Ne Yenir?

Üçel Ayran – Bartın’ın Gururu

Bartın’ın kendi markası olan bir ayranı olduğunu biliyor musunuz? Biz bilmiyorduk. Üçel Ayran öyle ahım şahım bir ayran değil ama ayran gurmelerine mutlaka tavsiye ederiz. Deneyin, ayran portföyünüzü geliştirin. Biz bu ayranı Bartın’daki Alaturka Döner‘de bulduk ve denedik.

Üçel Ayran – Bartın Amasra Ne Yenir?

Pum Pum Çorbası – İsmiyle Müsemma, Mısır Unu İle Mıh Gibi

Bartın mutfağının sürprizlerinden biri: Pum Pum Çorbası. İsmini duyunca önce bir gülümseme beliriyor insanın yüzünde. Sonra tadına baktığınızda fark ediyorsunuz ki, bu işin içinde ciddi bir mutfak mirası var.

Çorbanın ana malzemesi mısır unu. Ama öyle bildiğiniz mısır unlu kıvam değil bu. Et suyunun içinde yavaş yavaş pişirilen un, fokur fokur kaynarken çıkardığı o “pum pum” seslerinden almış adını. Yani hem adı eğlenceli, hem hikâyesi var, hem de içi dolu bir çorba.

Ama bitmedi… Çorbanın üstüne bolca kavurma ekleniyor. Yetmedi diyorsanız, üzerine bir de erimiş köy tereyağı gezdiriliyor ki, o kokuyu duyduğunuzda zaten kaşık elinize yapışıyor. Hafif dumanı üstünde, tok tutan ama yormayan bir lezzet. Hele kışın, iç ısıtan haliyle bambaşka.

Pum Pum Çorbası – Bartın Amasra Ne Yenir?

Yumurtalı İsbut (Ispıt) – Otlu, Süprizli ve Tam Yerel

Bartın’a gelip de “İsbut nedir?” diye sormadan dönerseniz çok şey kaçırmışsınız demektir. Bu öyle bildiğiniz ot yemeklerine benzemez. Karşınızda, Karadeniz’in toprağından fışkıran, aroması kendine has, hafif buruşuk yapraklı isbut otu ile yapılan yerel bir lezzet var.

Bu yemeğin esas olayı otun kendisi. İsbut otları güzelce ayıklanır, haşlanır ve suyundan arındırılır. Sonra işin eğlenceli kısmı başlar: Tavaya biraz zeytinyağı, bolca sevgi ve üzerine yumurta, doğranmış domates, yeşil biber… Hepsi birlikte güzelce kavrulur ve sonuçta ortaya tam bir köy işi lezzet bombası çıkar. Ne çok ağır, ne de sade. Tam Karadeniz işi: Mütevazı ama karakterli.

Bartın ve çevresindeki birçok yerel lokantada bu yemeği uygun fiyata bulabilirsiniz. Bizce bu yemeği kahvaltıda da denemek ayrı bir deneyim olur. Yani, “yumurtalı ıspanak” gibi düşünmeyin. Daha aromatik, daha otantik, daha Bartın.

Yumurtalı Ispıt – Bartın Amasra Ne Yenir?

Pirinçli Mantı – Bildiğiniz Mantıları Unutun

Eğer mantı deyince aklınıza hemen etli minik bohçalar geliyorsa, bir dakika durun. Çünkü Bartın usulüyle tanışma vaktiniz geldi. Bu bir pirinçli mantı. Evet, içinde kıyma yok. Ama lezzet mi? Fazlasıyla var!

Önce, elde açılan geniş hamurlar geliyor gözünüzün önüne. Büyükçe kareler kesiliyor ve içine bolca kavrulmuş pirinçli harç yerleştiriliyor. Sonra bohça gibi kapanıyor, ama minnoş minnoş değil. Daha tok, daha rustik bir tarzda.

Haşlandıktan sonra da olay başlıyor: Üzerine bol sarımsaklı yoğurt, ardından tereyağında kızdırılmış pul biberli sosgezdiriliyor. Ve işte o an, Karadeniz mutfağının sadeliğiyle tok bir Anadolu kucaklaşması yaşıyorsunuz.

Bu mantının tadına en güzel nerede bakılır derseniz?

Nejla’nın Yeri Cafe & Restaurant, yöresel bazı yemekleri de yiyebileceğiniz bir aile işletmesi.

Pirinçli Mant – Bartın Amasra Ne Yenir?

Tavuklu Köy Böreği – Duble Köy Lezzeti

Bartın evlerinin mutfaklarında sabahın erken saatlerinde başlar bu böreğin hikâyesi. Öyle marketten hazır yufkayla yapılmaz, öyle fırına verip beklenmez. Bu börek, bildiğiniz böreklerden değil; bu bir tavuklu köy böreği.

İşin sırrı: Önce tavuğu haşlıyorsun. Sonra elde açılan koca yufkalar, o tavuk suyuna batırılıyor, hafiften ıslanıyor ama dağılmadan çıkıyor. Kat kat, iç içe diziliyor. Sonra başka bir yufka tavada güzelce kızartılıyor, altın sarısı bir kalkan gibi. Ve o kızarmış yufkanın üstüne, mis gibi haşlanmış didiklenmiş köy tavuğu geliyor. Tavuğun kokusu bile yufkaya sinmiş oluyor zaten…

Yani ne oluyor? Ortaya çıtır mı çıtır ama içi yumuşacık bir börek çıkıyor. Protein desen var, emek desen ohoo…

Bu lezzeti Bartın’da birkaç yerde bulabilirsiniz ama bizce en sahici hali için: Yine Nejla’nın Yeri Cafe & Restaurant

Tavuklu Köy Böreği – Bartın Amasra Ne Yenir?

Kabak Burması – Tatlının En Zarif ve Anadolu Hali

Bazı tatlılar vardır, ilk lokmada sizi çocukluk sofranıza, bayram sabahına, fırının sıcaklığına götürür. İşte Kabak Burması, Amasra’nın böyle içten, böyle geleneksel bir lezzeti. Tatlı ama baymayan, hamurlu ama hafif. Üstelik öyle her yerde karşınıza çıkmaz; çünkü bu tatlı, Amasra’nın ruhunu sarar gibi sarılarak hazırlanır.

Bal kabağı ana karakter. Rendelenir, suyunu bırakır, çekilmiş cevizle buluşur. Ardından devreye incecik, neredeyse şeffaf açılmış ev yufkaları girer. Bu harç, o yufkalara öyle ustaca sarılır ki, adeta elde değil de iğneyle dikilmiş gibi. Burma burma tepsiye dizilir, fırında nar gibi kızarana kadar pişirilir. En son, üzerine hafif bir şerbet dökülür ve dinlenmeye bırakılır.

Ne çok şekerli ne de çıtır çıtır. Kuru ama yavan değil. Ağızda dağılan, damağa yerleşen, hafif tarçınlı bir melodi gibi…

Amasra’daki tatlıcı dükkânlarında bolca karşınıza çıkar. Ama bizce sabah erkenden gidin, çünkü yerel halk bunu özellikle bayram sabahları afiyetle tüketiyor, tepsiler dolusu alınan yerler var.

Tatlı kriziniz yokken bile “Bir dilim alayım” dedirtecek cinsten. Sonra zaten bir dilimle yetinmek mümkün değil…

Kabak Burması – Bartın Amasra Ne Yenir?

Halışka, Kaha ve Deli Oğlan Sarığı – Zor Zamanların Tatlı Hatıraları

Bartın’ın mutfağı sadece zengin sofraların değil, zor zamanların da lezzet hafızası. Çünkü burada yoklukla yapılan öyle tatlılar var ki, her lokmasında dayanışma, sabır ve yaratıcılık var.

İlk sırada Halışka var. Sadece süt, tereyağı ve unla yapılan bu mütevazı tatlı, bir dönemin geçim sıkıntısına karşı mutfağın verdiği cevaptı. Bugün hâlâ Bartınlı ninelerin mutfağında yaşatılıyor. Damağa bıraktığı o yağlı, sütlü his… Bir çeşit geçmişle selamlaşma.

Sonra geliyor Kaha. Elde açılan yufkalar, bol yağda kızartılıyor, dışı çıtır içi hafif yumuşak bir kıvam alıyor. Üzerine azıcık şerbet gezdiriliyor. Hem börek gibi, hem tatlı gibi. Yani Karadeniz işi bir tatlıysa, tabii ki iki arada kalmalı zaten!

Ve son olarak… İsmiyle gönlümüzü çalan, görünüşüyle de fark yaratan: Deli Oğlan Sarığı. Evet, yanlış duymadınız. Burma tatlısına benzeyen ama biraz daha tombul, biraz daha gösterişli bu tatlı; sanki birinin kafasındaki sarık çözülüp tepsiye düşmüş gibi görünüyor. Şerbeti kararında, cevizli içi bol.

Bu tatlıları Bartın şehir merkezindeki ve Amasra’daki yerel tatlıcı dükkânlarında bulabilirsiniz.
Hem uygun fiyatlılar hem de çocukluğunuza, geçmişe, belki de hiç tanımadığınız ama yüreğinize dokunan bir köye götürecek kadar içtenler.

Halışka – Bartın/Amasra Ne Yenir?

Kırk Katlı Börek

Adını duyunca abartı sanıyorsunuz ama sonra öğreniyorsunuz ki bu börek gerçekten kırk kat yufkadan yapılıyor. Evet, kırk!

İncecik açılmış kurutulmuş yufkaların arasına ceviz içi ve fındık serpiştiriliyor, kat kat üst üste diziliyor. Her katta başka bir çıtırtı, başka bir aroma… Fırından çıktığında o mis gibi koku var ya, işte o an anlarsınız bu böreğin neden zahmetli ama vazgeçilmez olduğunu.

Ne tam anlamıyla tatlı, ne de tuzlu… Ama kesinlikle doyurucu, ağızda dağılan bir geçmiş zamanı çağırıyor. Bu börek öyle her gün yapılmaz. Genellikle bayram sofralarında, özel misafirler için çıkar. Yani biri size Bartın’da “Kırk katlı börek yaptık” diyorsa, bilin ki kıymetli bir yerdesiniz.

Ziyaret ettiğinizde denemeden dönmeyin. Çünkü kırk kat emeği olan bu börek, bir lokmada kırk yıl hatırı olan cinsten.

Kırk Katlı Börek – Bartın Amasra Ne Yenir?

Gıcır – İsmi Enteresan, Tadı Sürprizli Bir Ot Yemeği

Bartın mutfağının en ilginç isimli yemeklerinden biriyle tanışın: Gıcır. Evet, kulağa biraz çizgi film karakteri gibi geliyor olabilir ama bu yemek, doğanın kendiliğinden sunduğu en leziz sürprizlerden biri.

Gıcır otu, halk arasında “diken ucu” olarak da bilinir. Bahar aylarında toplanan bu ot, özellikle Bartın’da hem mutfağa hem de sohbete keyif katar. Tarif basit gibi görünse de mesele otun kendisinde. Hafif ekşimsi, hafif buruk ama oldukça aromatik bir lezzet.

Gıcır otu güzelce yıkanır, sonra soğan ve biberle birlikte yağda kavrulur. Kavrulurken ortaya çıkan koku, “burada ot pişiyor” değil, “burada bir hikâye yazılıyor” dedirtecek cinsten. Son olarak üzerine çırpılmış yumurta eklenir ve tavada şöyle bir çevrilir. Ve işte karşınızda, doğadan tabağa geçen sade ama karakterli bir Karadeniz yemeği.

Gıcır yemeğini Bartın merkezdeki bazı yöresel ev yemekleri sunan lokantalarda ve Amasra civarındaki esnaf lokantalarında bulabilirsiniz.
İlk lokmada size “Bu neymiş ya?” dedirtebilir. Ama ikincisinde o ismin garipliği yerini alışkanlığa bırakır. Ve sonra, tahmin edersiniz: Gıcır gıcır bir favori olur.

Gıcır – Bartın Amasra Ne Yenir?

Biz size Bartın ve Amasra’nın en çok öne çıkan lezzetlerini anlatıp derledik. Bartın’ın diğer öne çıkan lezzetlerini merak ediyorsanız Visit Bartın‘ı ziyaret edebilirsiniz. Çok kapsamlı değil ama fikir edinmeniz açısından işinize yarayacaktır.

Gelelim Bartın ve Amasra’da gezdiğimiz ve sizler için derlediğimiz en iyi 10 restorana… Ama aşağıdaki listeyi okumayı tercih etmezseniz eğer YouTube kanalımızdaki Bartın Amasra Lezzetleri videomuzu izlemenizi tavsiye ederiz.

En yeni lezzet ve mekan keşiflerimiz için HarbiYiyorum YouTube kanalımıza abone olun

Bartın ve Amasra’nın En İyi 11 Restoranı

Bartın Amasra’nın ziyaret ettiğimiz ve sizinle paylaşmayı uygun gördüğümüz en iyi restoranlarının öne çıkan lezzetlerini adreslerini ve kısa görüşlerimizi aşağıda derledik. Bu mekanların bazılarının detaylı inceleme yazılarını da ilgili restoran başlıkları altında bulabilir, tıklayınca detaylı yazılarını okuyabilirsiniz. Böylece Bartın – Amasra hakkındaki en kapsamlı yeme-içme rehberini de tamamlamış olduk. Gözden kaçırdığımız yerler ya da başka tavsiyeleriniz var ise lütfen yorumlar kısmına eklemeyi unutmayın.

1. Taşhan Restoran – Bartın

📍 Meyhane atmosferi
Türkiye’nin en afilli meyhanelerinden biri. Arnavut ciğeri, beyin salatası ve dana dil ızgarası eşliğinde rakınızı yudumlayacağınız gerçek bir “yeme-içme deneyimi”. Mekânın tarihi dokusu da cabası. Gidin, bizim de selamımızı götürün.

Adres: Kırtepe, Hükümet Cd., 74100 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: 0378 2270685
Lokasyon: Google Haritalar

🔗 Detaylı inceleme yazımız burada.


2. Recep’in Yeri – Bartın

📍 Şap Şap Köfte & Amasra Salatası
Bartın’ın yerli gurme cevherlerinden biri. Şap Şap Köfte denince akla gelen ilk yer. Yanına Amasra Salatası’nı da eklediniz mi tamamdır.

Adres: Gürgenpınarı, Boğaz Cd., 74110 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: 0378 2278786
Lokasyon: Google Haritalar


🔗 Detaylı yazı burada.


3. Alaturka Döner – Bartın

📍 Tavuk Döner Ekmek
Tavuk döner bu kadar mı özenli olur? İddialı söylüyoruz: Türkiye’nin en iyi sokak usulü tavuk dönerlerinden biri.

Adres: Kemer Köprü, 74100 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: Yok
Lokasyon: Google Haritalar

🔗 Detaylı yazı burada.


4. Kemer Kafe Çay Bahçesi – Bartın

📍 Çay, kahve & Bartın manzarası
Serin bir mola, bol oksijen, huzur. Manzaraya karşı içilen çay burada bir başka. Keyif arayanlar için birebir.

Adres: Gölbucağı, Bülent Ecevit Blv. 2 D, 74100 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: Yok
Lokasyon: Google Haritalar


5. Adıyaman Kebap Ocakbaşı Dürümcüsü – Bartın

📍 Adana Dürüm & Şalgam
150 TL’ye şalgam dahil dürüm? 2024 yılında bu pek görülmez. Lavaşı o kadar yumuşak ki, resmen Baolu gibi. Az et, bol keyif. Açsan iki tane gömülür. Türkiye’nin en iyi dürümcülerinden biri olabilir.

Adres: Kırtepe, Cumhuriyet Cd. No:31, 74100 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: 0378 2274243
Lokasyon: Google Haritalar


6. Dönerci – Bartın

📍 Et Döner
İsmi sade, işlevi net: Dönerci. Amasra’daki et döner açığını hem lezzet hem kaliteyle kapatıyor. Yeni nesil, temiz, lezzetli.

Adres: Kırtepe, Yukarı Çarşı Cd. No: 6/A, 74100 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: 0378 2100009
Lokasyon: Google Haritalar


7. Ata Fırın Unlu Mamülleri – Bartın

📍 Koko, Acıbadem kurabiyesi & Su Böreği
Kahvaltıya otantik bir dokunuş. Mekân da tatlar da nostaljik. Özellikle koko ve acıbadem kurabiyeleriyle gönlünüzü çalıyor.

Adres: Orta, Su Terazisi Sk. No:3, 74100 Bartın Merkez/Bartın
Telefon: 0378 2273985
Lokasyon: Google Haritalar


8. Amasra Carlos Balık – Amasra

📍 Sıcak Midye Dolma
Midyeyi hep soğuk yedik diyorsanız, burası ezber bozar. Karadeniz’den çıkan sıcak midye dolma burada yeni bir anlam kazanıyor.

Adres: Kum, Kaleiçi, Gen. Mithat Ceylan Cd. No:67/0, 74300 Amasra/Bartın
Telefon: 0536 4331873
Lokasyon: Google Haritalar


9. Minik Holding Cafe – Amasra

📍 Midye Tava Ekmek
Ekmek arası midye tava mı? Evet, ama sıradan değil. Arşa çıkaran bir lezzet! Yediğimiz en iyi midye tava olabilir.

Adres: Kum, Cumhuriyet Cd. no:5a, 74300 Amasra/Bartın
Telefon: 0378 3152377
Lokasyon: Google Haritalar


🔗 Detaylı yazı burada.


10. Karadeniz Amasra Pide Haydar Usta – Amasra

📍 Amasra Pidesi
Bol sebzeli, az peynirli, etsiz ama karakterli bir pide. Amasra usulü pide dendi mi adres belli: Haydar Usta.

Adres: Kum, Gen. Mithat Ceylan Cd. 9/A, 74300 Amasra/Bartın
Tel: 0378 3151543
Lokasyon: Google Haritalar


11. Mustafa Amca’nın Yeri – Amasra

📍 Izgara Sardalya & Amasra Salatası
Amasra’nın en iyi balık restoranlarından biri. Günbatımı manzarası eşliğinde alkolünüzü yudumlayın, ızgara sardalyayı deneyin. Hayatınızda yediğiniz en iyi olabilir.
(Detaylı yazı yakında…)

Adres: Kum, Küçük Liman Cd. No:9, 74300 Amasra/Bartın
Telefon: 0378 3152606
Lokasyon: Google Haritalar


Bonus: Çöven Ekmeği Nereden Alınır?

Hem Bartın’da hem Amasra’da şubesi bulunan Ekmek Teknesi fırınına mutlaka uğrayın. Yerel bir tat olan çöven ekmeği, fırından çıktığı gibi alınmalı, mümkünse sıcak sıcak yenmeli. Hediye olarak da götürülebilir.

YouTube kanalımızdaki Bartın-Amasra Nerede Ne Yenir Vlogumuzu da izleyebilirsiniz. Afiyet olsun!


Bartın-Amasra ile ilgili aşağıdaki yazılarımız da ilginizi çekebilir;

Yeni yazılarımızdan haberdar olmak için e-mail bültenimize abone olun!

*Harbi Yiyorum WhatsApp Kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

Salih Seckin Sevinc

Harbiyiyorum.com kurucusu ve yazarı. 2009'dan beri yeme-içme üzerine keşifler yapıyor. Araştırıyor, yiyor, içiyor, videolar/fotoğraflar çekiyor, düşünüyor ve yazıyor. 2021 - "Ruhani" (Roman) 2018- "Ölüm Yolcusu Abdülüver'in Tuhaf Seyahatleri" (Roman) 2016 - "Harbi Yiyorum - Türkiye'de Harbiden Nerede Ne Yenir?" (Yemek Kitabı) 2015 - "Her Şeyin Başı Blog" (İş Kitabı) 2014 - "Social Media for Real" (İngilizce İş Kitabı) 2012 - "Pazarlama İletişiminde Sosyal Medya" (İş Kitabı) kitaplarının yazarı. 2018'den bu yana ODA TV "Lezzet Peşinde" köşe yazarı, Eylül 2019'da KRT'de "Harbi Yiyorum" programını hazırlayıp sundu. Şu anda "Nerede Ne Yenir?" cümlesinin altını doldurmaya ve lezzet keşiflerini/öğrendiklerini size aktarmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir